Kontakt Os

Effektiv incident management

CapStash

CapMons CapStash er en SIEM enterprise løsning til log management af hele din infrastruktur, hvilket øger sikkerheden på tværs af organisa- tionen. Du får et realtidsbillede af hele it-infrastrukturen med registrering af eventuelle trusler.

Du kan monitorere hele vejen ned til applikationslaget og derved være i stand til at identificere mulige cyber-angreb eller andre hændelser og få verificeret, om det er en reel, ondsindet trussel (hændelse), om det har konsekvenser for forretningen – og i givet fald hvilke.

 

Effektiv incident management

Løsningen er skalerbar, enkel og er et særdeles kraftfuldt værktøj, til korrelering og aggregering af logs. Der installeres medfølgende log-agenter på de maskiner, som du ønsker skal sende deres log filer til CapStash. Du får lynhurtig opsamling og visning af data på dit dashboard til brug for den efterfølgende analyse, dokumentation og rapportering.

Du har mulighed for historisk lagring af data samt filtrering af dine logfiler for reducering af “False Positives” – alle funktionaliteter, som bidrager til hurtig, effektiv og korrekt incident management.

 

Få et totalbillede af dine overvågningsdata

CapStash kan integreres med CapMons overvågningssystem, således at udvalgte data kan vises på CapMons dashbord. Det giver dig mulighed for at få et samlet overblik over dine vigtigste overvågningsdata.

CapStash versus andre SIEM løsninger

CapStash er et skalerbart værktøj, som er hurtigere end andre SIEM logningssystemer, hvilket er en væsentlig tidsbesparende faktor. Der installeres medfølgende log-agenter på de maskiner, som du ønsker skal sende deres log filer til CapStash.

CapStash understøtter alle logformater.

Logningen foregår centralt fra en enkelt lokation.

CapStash fortager lynhurtig korrelering og lagring af store mængder data (Big data) på ganske få minutter.

Særdeles omkostningsbesparende sammenlignet med andre SIEM løsninger.

 

CapStash SOC

CapMons CapStash Security Operations Center (SOC) er en central enhed, som kan håndtere din virksomheds sikkerheds-issues både på et organisatorisk og teknisk niveau.

Vi håndterer CapStach Incident management

for din virksomhed: Vi sikrer, at alle sikkerhedsangreb, malware, spyware og andre hændelser for virksomheden bliver korrekt identificeret, analyseret, kommunikeret, elimineret, dokumenteret og rapporteret.

Download CapStash datablad her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev...
og få de seneste nyheder og opdateringer