Kontakt Os

Om os

CapMon A/S blev etableret i 2001 og fokuserer på udvikling og salg af værktøjer til overvågning af IT-infrastruktur og forretningssystemer.

 

Kravene til produkterne er at de skal være brugervenlige, funktionelle og driftsikre, og der skal kunne bygges nye funktionaliteter på, efterhånden som behovene opstår.

 

Overvågningsværktøjet CapMon blev oprindeligt udviklet på direkte foranledning af kunder, som forespurgte på et produkt der kunne monitorere båndbredde og fejltilstande på deres netværk, og som var nemt at bruge.

Vi har siden beskæftiget os med videreudvikling af konceptet, således at vi nu kan tilbyde overvågningsværktøj og services, som indeholder de nyeste features inden for kapacitetsovervågning af it-infrastrukturen samt svartidsmåling og dokumentation af applikationer.

 

Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder nye produkter og services, der til stadighed kan konkurrere på kvalitet, funktionalitet og pris, og den kontinuerlige udvikling foregår i tæt samarbejde med vores kunder, hvilket også har resulteret i, at vi i dag har en kundebase, som tæller både mindre, mellemstore, såvel som store internationale virksomheder inden for produktion, sygehuse, bank- og forsikringsverdenen samt offentlige institutioner.


Download Capmon forretningsbetingelser

Bestyrelsen

Bettina Schrøder Højer

 

Bestyrelsesmedlem

Erik Lorenz Petersen

 

Bestyrelsesformand

Karsten Højer

 

Bestyrelsesmedlem fra ledelsen

Peder Bjerge

 

Inviteret fra ledelsen

 

Ledelsen

Karsten Højer

Stilling: Adm. Direktør
E-mail: kh@capmon.dk
Telefon: +45 4079 0385

Peder Bjerge

Stilling: Direktør, partner
E-mail: pb@capmon.dk
Telefon: +45 3124 9393

Peter Mørch

Stilling: Udviklingschef
E-mail: pvm@capmon.dk
Telefon: +45 4485 5068

 

Pressekontakt

Vi hjælper gerne medierne med alle former for baggrundsinformation, aktuelle kommentarer og fotos. Marketingafdelingen formidler også gerne kontakten til relevante ledere og specialister i CapMons organisation.

Skriv til os på kh@capmon.dk  Henvendelsen vil blive besvaret snarest i løbet af samme arbejdsdag. I tilfælde af hastesager eller uden for normal arbejdstid, ring til:  Karsten Højer, Telefon: +45 4079 0385

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev...
og få de seneste nyheder og opdateringer